Nordea Yrityksen Nettipankki: Opas, Kirjautuminen, Tilaukset ja Lisätiedot

Nordea tarjoaa monipuolisen ja käyttäjäystävällisen nettipankin yrityksille, joka tekee pankkiasioiden hoitamisesta helppoa ja nopeaa. Nordea Yrityksen Nettipankki tarjoaa lukuisia käteviä toimintoja ja palveluita, joiden avulla voit hoitaa yrityksesi taloushallintoa tehokkaasti.

Kirjautuminen Nordea Yrityksen Nettipankkiin

Kirjautuminen Nordea Yrityksen Nettipankkiin on turvallista ja kätevää. Voit kirjautua nettipankkiin käyttämällä Nordean myöntämiä tunnuksia sekä tunnuslukusovellusta tai -laitetta. Kirjautuminen onnistuu helposti seuraavilla ohjeilla:

Kirjautuminen Nordea Yrityksen Nettipankkiin tunnuslukusovelluksella:

 1. Avaa Nordea Yrityksen Nettipankin kirjautumissivu
 2. Syötä käyttäjätunnuksesi ja paina “Kirjaudu sisään”
 3. Avaa tunnuslukusovellus mobiililaitteellasi ja syötä pyydetyt tiedot
 4. Palaa takaisin nettiselaimelle ja syötä myös tunnuslukusovelluksen generoima turvakoodi
 5. Paina “Kirjaudu”

Kirjautuminen Nordea Yrityksen Nettipankkiin tunnuslukulaitteella:

 1. Avaa Nordea Yrityksen Nettipankin kirjautumissivu
 2. Syötä käyttäjätunnuksesi ja paina “Kirjaudu sisään”
 3. Liitä tunnuslukulaite tietokoneeseen ja syötä siihen pyydetyt tiedot
 4. Paina “Kirjaudu”

Tilaukset Nordea Yrityksen Nettipankissa

Nordea Yrityksen Nettipankin avulla voit tehdä kätevästi erilaisia tilauksia ja hallinnoida yrityksesi maksuliikennettä verkossa. Voit esimerkiksi:

 • Tilata uusia maksukortteja
 • Muuttaa luottorajan asetuksia
 • Tilata tunnuslukusovelluksen tai -laitteen
 • Määrittää valtuutettuja käyttäjiä

Lisätiedot ja tuki Nordea Yrityksen Nettipankista

Jos sinulla on kysyttävää Nordea Yrityksen Nettipankista tai tarvitset apua sen käytössä, voit ottaa yhteyttä Nordean asiakaspalveluun. Nordea tarjoaa laajan valikoiman asiakaspalvelukanavia, kuten puhelinpalvelun, sähköpostin ja chatin. Voit myös tutustua tarkempaan ohjeistukseen ja oppaisiin Nordean verkkosivuilla.

Nordea Yrityksen Nettipankki on luotettava ja turvallinen työkalu yrityksesi taloushallinnon hoitamiseen verkossa. Hyödynnä sen tarjoamat kätevät toiminnot ja palvelut, ja varmista, että yrityksesi talous pysyy hallinnassa.

Ofte stillede spørgsmål

Mitä Nordea Corporate Netbank tarjoaa yrityksille?

Nordea Corporate Netbank tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hoitaa päivittäisiä talousasioitaan kätevästi verkossa. Nordea Corporate Netbank on helppokäyttöinen ja turvallinen tapa hoitaa yrityksen pankkiasioita elektronisesti.

Miten voin kirjautua Nordea.fi:ssä yrityksen asiakirjoihin?

Voit kirjautua yrityksen asiakirjoihin Nordea.fi:ssä Corporate Netbankin kautta. Kirjaudu sisään omilla verkkopankkitunnuksillasi ja valitse Corporate Netbank. Sieltä löydät yrityksesi asiakirjat.

Mikä on Nordea Verkkopankki Business?

Nordea Verkkopankki Business on verkkopankkipalvelu, jonka avulla yritykset voivat hoitaa päivittäisiä pankkiasioita helposti ja tehokkaasti. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman rahoitus- ja maksupalveluita yritysasiakkaille.

Mitä hyötyä Nordea Corporate -palvelusta on yritykselle?

Nordea Corporate -palvelu tarjoaa yrityksille luotettavan tavan hoitaa pankkiasioitaan, tehokasta maksuliikennettä sekä helppoa raportointia ja seurantaa. Lisäksi palvelu tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja eri yrityksen tarpeisiin.

Kuinka voin tilata Nordean tunnuslukulaitteen?

Voit tilata Nordean tunnuslukulaitteen kirjautumalla Nordea Corporate Netbankiin ja valitsemalla “Tilaa tunnuslukulaite” -vaihtoehdon. Seuraa sitten ohjeita tilauksen tekemiseksi ja saat tunnuslukulaitteen postitse kotiisi tai toimistollesi.

Mitä erityisiä palveluita Nordea tarjoaa yrityksille?

Nordea tarjoaa yrityksille monipuolisia palveluita, kuten rahoituspalveluita, maksuliikenteen hallintaa, riskienhallintaa sekä neuvontaa yrityksen talouden suunnittelussa. Lisäksi Nordea tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja eri toimialoille.

Mitä hyötyä Netbank Nordea -palvelusta on yritykselle?

Netbank Nordea on helppokäyttöinen ja turvallinen tapa hoitaa yrityksen pankkiasioita verkossa. Palvelu tarjoaa nopean ja kätevän tavan hoitaa päivittäiset raha-asiat yhdestä paikasta.

Miten voin saada tunnuslukulaitteen Nordeasta?

Voit tilata tunnuslukulaitteen Nordeasta kirjautumalla Corporate Netbankiin ja valitsemalla “Tilaa tunnuslukulaite” -vaihtoehdon. Tunnuslukulaite toimitetaan postitse kotiisi tai toimistollesi.

Mitä tarkoittaa nordea.fi/tunnuslukulaite?

Nordea.fi/tunnuslukulaite on verkkosivusto, jossa voit tilata Nordean tunnuslukulaitteen ja saada lisätietoa sen käytöstä. Sivustolta löydät myös ohjeet tunnuslukulaitteen aktivoimiseksi ja käyttöönottoon liittyvät ohjeet.

Kuinka voin saada tunnuslukulaitteen Nordeasta?

Voit tilata tunnuslukulaitteen Nordeasta kirjautumalla Corporate Netbankiin ja valitsemalla “Tilaa tunnuslukulaite” -vaihtoehdon. Noudata sitten ohjeita tilauksen tekemiseksi ja saat tunnuslukulaitteen postitse kotiisi tai toimistollesi.

Artiklen Nordea Yrityksen Nettipankki: Opas, Kirjautuminen, Tilaukset ja Lisätiedot har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 38 anmeldelser