Nokia myytiin microsoftille

Nokian kännykkäbisnes myytiin Microsoftille tasan 5 vuotta sitten

Nokian kännykkäbisnes myytiin Microsoftille tasan 5 vuotta sitten – näin siihen reagoitiin – Puhelinvertailu

Kaupassa Microsoftille siirtyvät sekä Nokian peruspuhelin- että älypuhelinyksiköt tehtaineen ja myynti sekä markkinointitoimintoineen.

Vuonna 2013 Nokia ilmoitti päätöksestään myydä kännykkäliiketoimintansa Microsoftille. Uutinen aiheutti valtavia shokkiaaltoja Suomessa.

Microsoft ostaa Nokian matkapuhelimet – Ilta-Sanomat

3.9.2013 — Nokia myy puhelinliiketoimintansa Microsoftille. Kauppahinta on 5,44 miljardia euroa, ja Microsoft maksaa sen käteisellä.

Nokia luopuu puhelimista, ostajana Microsoft – Digitoday

Nokia luopuu puhelimista, ostajana Microsoft – Digitoday – Ilta-Sanomat

3.9.2013 — Microsoft maksaa 3,79 miljardia liiketoiminnan osien ostosta. 1,65 miljardia euroa se maksaa Nokian patenttien lisensoinnista. Nokia laskee …

Nokia myy puhelinliiketoimintansa Microsoftille. Kauppahinta on 5,44 miljardia euroa, ja Microsoft maksaa sen käteisellä. Myös toimitusjohtaja Stephen Elop jättää Nokian.

Microsoft ostaa Nokian puhelinliiketoiminnan | Yle Uutiset

25.5.2016 — Juttu kurkistaa myös Nokia–Microsoft-kaupan taustoihin. … Se oli tavaratalo, jossa myytiin ruokaa, vaatteita, levyjä ja käyttötavaraa.

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop siirtyy Microsoftin palvelukseen. Nokian hallituksen puheenjohtajasta Risto Siilasmaasta tulee Nokian väliaikainen pääjohtaja. Timo Ihamuotilasta tulee väliaikainen toimitusjohtaja. Nokian pääkonttori ei ole lähdössä Suomesta.

Näin Microsoft osti Nokian puhelimet – Kaikki alkoi Steve …

Näin Microsoft osti Nokian puhelimet – Kaikki alkoi Steve Ballmerin puhelinsoitosta – Suomenkuvalehti.fi

13.10.2018 — Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa kertoo nyt miten matkapuhelinyksikön myynti vuonna 2013 Microsoftille oli kiivasta …

SK:n arkistoista: Ballmer oli suora, hän sanoi, että haluaisi keskustella kaupasta, kertoo Risto Siilasmaa.

Matkapuhelinten myynti oli pitkän väännön tulos – Iltalehti

Nokian puhelimet on nyt myyty Microsoftille · Verkkolaitteita valmistava Nokia ilmoittaa myyneensä matkapuhelinliiketoimintansa ohjelmistoyhtiö Microsoftille.

Nokian puhelimet on nyt myyty Microsoftille – Talous | HS.fi

Mitä Nokia tekee konsernijohdon ja tukitoimintojen porukalla, joiden yksikkö myytiin Microsoftille? Microsoftilla on myös varmaan jotain sanomista …

Verkkolaitteita valmistava Nokia on myynyt matkapuhelinliiketoimintansa ohjelmistoyhtiö Microsoftille. Kauppa on historiallinen, sillä koskaan aikaisemmin Suomesta ei ole myyty ulkomaille yhtä suurta liiketoimintaa.

Nokia myyty Microsoftille. Elop lopettaa samantien. : r/Suomi

Reddit – Dive into anything

Microsoft Mobile Oy oli Microsoftin omistama matkapuhelinvalmistaja. Yhtiö aloitti toimintansa 25. huhtikuuta 2014, kun Nokian Devices & Services -yksikkö …

74 votes, 77 comments. 256k members in the Suomi community. Suomenkielinen keskustelualue Redditissä. *The Finnish subreddit for natives and …

Microsoft Mobile – Wikipedia

Keywords: nokia myytiin microsoftille