Markiisit Bauhaus – Tee itse näkösuojat hiekasta ja kankaasta pihallesi!

Markiisit ovat loistava tapa lisätä sekä suojaa että tyyliä kodin ulkotiloihin. Bauhaus tarjoaa laajan valikoiman markiiseja eri tyyleihin ja tarpeisiin. Yksi suosittu vaihtoehto on tehdä itse näkösuojia hiekasta ja kankaasta pihallesi. Tämä artikkeli opastaa sinua askel askeleelta, miten voit toteuttaa tämän projektin.

Bauhaus – valikoima markiiseja ja tarvikkeita

Bauhaus on tunnettu rakennusmateriaalien ja -tarvikkeiden laajasta valikoimastaan. He tarjoavat myös monipuolisen valikoiman markiiseja eri kokoisina ja väreinä. Voit valita markiisin, joka sopii täydellisesti pihallesi ja täyttää tarpeesi. Voit tutustua Bauhausin valikoimaan verkkosivuilla tai käydä paikan päällä myymälässä saadaksesi lisätietoja ja neuvoja markiisien valinnasta.

Tee itse näkösuojat hiekasta ja kankaasta

Jos pidät DIY-hankkeista ja haluat personoida pihasi näkösuojat, voit tehdä hiekasta ja kankaasta näkösuojat itse. Tämä projekti vaatii muutamia tarvikkeita ja hieman aikaa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen.

Tarvikkeet:

  • Markiisikangas:Valitse kangas, joka kestää sääolosuhteita ja sopii pihallesi. Bauhaus tarjoaa laajan valikoiman kestäviä markiisikankaita.
  • Puukepit:Tarvitset pitkiä puukeppejä, joiden avulla kiinnität markiisikankaan hiekkaan. Voit löytää sopivia puukeppejä puutarhaliikkeistä tai tehdä omat.
  • Hiekka:Tarvitset riittävästi hiekkaa, jotta voit luoda haluamasi näkösuojan. Voit ostaa hiekkaa rautakaupasta tai kaivaa sitä omalta pihaltasi.
  • Kiinnitysköydet:Kiinnitysköydet auttavat pitämään markiisikankaan paikallaan. Voit käyttää kestäviä köysiä tai narua.
  • Työkalut:Tarvitset käsityökaluja, kuten lapion, vasaran ja pihdit, markiisikankaan kiinnittämiseen ja näkösuojan rakentamiseen.

Ohjeet:

  1. Valmistele alue:Valitse sopiva alue pihallasi, jossa haluat sijoittaa näkösuojan. Merkitse alue, jotta tiedät missä kohdassa tulee asettaa puukepit.
  2. Aseta puukepit hiekkaan:Kaiva reiät maahan valitsemasi alueelle ja aseta puukepit niihin. Varmista, että puukepit ovat tukevasti maassa kiinni.
  3. Kiinnitä markiisikangas puukeppeihin:Aseta markiisikangas kiinnitysköysien avulla puukeppien päälle. Huolehdi, että kangas on tiukasti venytetty ja kiinnitetty jokaiseen puukeppiin.
  4. Viimeistele näkösuojan ulkonäkö:Voit pitää näkösuojan yksinkertaisena tai koristella sitä esimerkiksi kukilla tai valoilla. Lisää omat luovat ideasi näkösuojan ulkonäköön.
  5. Tarkista näkösuojan vakaus:Varmista, että näkösuojasi pysyy tukevasti paikallaan. Tarvittaessa korjaa tai vahvista puukeppejä tai kiinnitysköysiä.

Tee se itse markiisit Bauhausista

Jos suunnittelet pihallesi uusia markiiseja, kannattaa tarkistaa Bauhausin valikoima. He tarjoavat laadukkaita markiiseja eri tyyleihin ja tarpeisiin. Voit valita markiisin, joka sopii täydellisesti pihallesi ja tuo suojaa sekä tyylikkyyttä ulkotiloihin. Jos haluat kuitenkin toteuttaa oman luovasi ja tehdä markiisit itse, tämä artikkeli antaa sinulle hyvät ohjeet hiekasta ja kankaasta tehtyjen näkösuojien valmistamiseen.

Markiisit Bauhaus – Tee itse näkösuojat hiekasta ja kankaasta pihallesi!

Lähde: Bauhaus.fi

Artiklen Markiisit Bauhaus – Tee itse näkösuojat hiekasta ja kankaasta pihallesi! har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 26 anmeldelser