Kadonnut Kimi: Kimi Kohonen Turkussa Kadonnut 20-vuotias Mies

Turun poliisi on etsintäkuuluttanut kadonnutta Kimi Kohosta, 20-vuotiasta miestä, joka on ollut kateissa jo useita päiviä. Kimi on kehitysvammainen ja hänen läheisensä ovat erittäin huolissaan hänen turvallisuudestaan. Kimin kadonneeksi ilmoitti hänen äitinsä kaksi päivää sitten, kun Kimi ei palannut sovitusti kotiin.

Kimi Kohonen oli viimeksi nähty Turussa, missä hän asuu. Paikallinen poliisi pyytää nyt yleisön apua kadonneen miehen etsinnöissä. Minkä tahansa tiedot, havainnot tai vihjeet voivat olla merkittäviä poliisin tutkinnan kannalta.

Kimi Kohosen taustatiedot ja kuvaus

Kimi Kohonen on 20-vuotias mies, jolla on kehitysvammaisuus. Hän asuu Turussa, ja hänen läheisensä kuvailevat häntä iloiseksi ja ystävälliseksi nuoreksi mieheksi. Kimi nauttii ulkoilusta ja hänellä on rutiineja, jotka hänellä on tapana noudattaa päivittäin.

Jotta Kimin etsinnöitä voitaisiin helpottaa, Turun poliisi on julkaissut hänen kuvansa sekä yksityiskohtaiset taustatiedot. Jos olet nähnyt Kimiä tai tiedät hänen liikkeistään, ole hyvä ja ota välittömästi yhteyttä Turun poliisiin. Pienikin vihje voi auttaa palauttamaan Kimin turvallisesti kotiin.

Kimin katoamisen kulkua

Kadonneen miehen äiti kertoo, että Kimi oli lähtenyt kotoaan tapaamaan ystäväänsä Turun keskustaan. Kimin pitäisi olla takaisin kotona ennen iltaa, mutta häntä ei näkynyt eikä kuulunut. Huolestuneet läheiset alkoivat ottaa yhteyttä muihin tuttuihin ja ystäviin, mutta kukaan ei ollut nähnyt Kimiä sen jälkeen, kun hän lähti kotoaan.

Kimi Kohosen äiti päätti ottaa yhteyttä poliisiin ja ilmoittaa poikansa kadonneeksi. Poliisi ryhtyi heti etsintöihin ja on nyt kehottanut kaikkia Turun asukkaita pitämään silmänsä auki ja ilmoittamaan mahdollisista havainnoista.

Poliisin vetoomus ja yleisön apu

Turun poliisi haluaa vedota yleisöön kadonneen Kimi Kohosen etsinnöissä. Jos sinulla on mitään tietoa Kimistä tai olet nähnyt hänet, ole hyvä ja ota yhteyttä poliisiin. Kimin löytämisellä voisi olla ratkaiseva merkitys hänen turvallisuutensa kannalta.

Turun poliisin puhelinnumero on XYZ ja sähköpostiosoite on XYZ. Voit ottaa yhteyttä poliisiin myös nimettömästi. Muista, että läheiset kaipaavat Kimiä kotiin ja ovat erittäin huolestuneita hänen hyvinvoinnistaan.

Päivitykset Kimin etsinnöistä

Seuraa turunpoliisi.fi-verkkosivustoa ja paikallisia uutismedioita saatavilla olevista päivityksistä Kimi Kohosen etsinnöistä. Poliisi tiedottaa aktiivisesti tutkinnan etenemisestä ja mahdollisista havainnoista, jotka voivat auttaa löytämään kadonneen miehen.

Ofte stillede spørgsmål

Kuka on Kimi Kohonen?

Kimi Kohonen on henkilö, joka on kadonnut Turussa.

Missä Kimi Kohonen on kadonnut?

Kimi Kohonen on kadonnut Turussa.

Onko Kimi Kohonen käytössä Facebookissa?

Kyllä, Kimi Kohonen on käytössä Facebookissa.

Kuka on Kimi Korhonen Turun alueella?

Kimi Korhonen on henkilö, joka on kadonnut Turussa.

Milloin Kimi Kohonen on kadonnut?

Kimi Kohonen on kadonnut, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole ilmoitettu.

Onko mitään tietoa kadonneesta Kimi Kohosesta?

Tällä hetkellä ei ole saatavilla tarkempia tietoja kadonneesta Kimi Kohosesta.

Onko kadonnut mies Turussa kehitysvammainen?

Tietojen mukaan kadonnut mies Turussa on kehitysvammainen.

Miten voi auttaa löytämään kadonneen Kimi Kohosen?

Jos sinulla on tietoa kadonneen Kimi Kohosen sijainnista, ilmoita siitä välittömästi poliisille.

Miksi tapauksesta ei ole saatu lisätietoja?

Tutkinta kadonneen Kimi Kohosen tapauksessa on yhä käynnissä, ja lisätietoja julkaistaan, kun niitä saadaan.

Onko kadonnut Kimi Kohonen löytynyt turvallisesti?

Valitettavasti kadonnutta Kimi Kohosta ei ole löydetty vielä turvallisesti.

Artiklen Kadonnut Kimi: Kimi Kohonen Turkussa Kadonnut 20-vuotias Mies har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 5 anmeldelser